17
MARç
2022

NOU AUTOCAR CLASS DE 65 PLACES

AMPSA - GIRONABUS som fidels als nostres principis i seguim innovant, Adquirim un nou autocar CLASS de 65 places per a tot tipus de recorreguts. Prioritzem la seguretat i confort dels nostres passatgers, apostant per a reduïr el consum d'emissions.
L'autocar és carrossat per BEULAS, model AURA, i motor SCANIA.
 

05
NOVEMBRE
2021

NOU MINIBUS DE 24 PLACES

AMPSA - GIRONABUS continua apostant per minibusos amb ampli espai entre butaques per a proporcionar als seus clients un viatge còmode i segur. És un minibus IVECO, model WING.
 

22
OCTUBRE
2021

NOU MINIBUS DE 19 PLACES

AMPSA - GIRONABUS adquirem un nou minibus de 19 places per a grups de persones reduïts.
 

16
SEPTEMBRE
2021

DOS NOUS AUTOCARS DE 56 PLACES

AMPSA - GIRONABUS adquirim dos nous autocars SCANIA de 56 places, molt versàtils i per a tot tipus de serveis.
 

16
SEPTEMBRE
2021

NOU AUTOCAR CLASS DE 56 PLACES

AMPSA - GIRONABUS incorporem a la flota un nou autocar de 56 places, carrossat per BEULAS, model CYGNUS, i motor VOLVO. És un vehicle EURO VI-D de baix consum, de gran confort i seguretat.
 

10
JUNY
2021

BUS LLANÇADORA CAP DE CREUS

AMPSA - GIRONABUS opera el bus llançadora des de Cadaqués al Parc Natural del Cap de Creus.
L'Ajuntament de Cadaqués ha restringit la mobilitat al Parc Natural del Cap de Creus, durant la temporada d'estiu, des del 10 de juny al 30 de setembre, amb l'objectiu de preservar aquest Espai Natural per excel·lència.
 

11
MAIG
2021

NOU AUTOCAR DE 65 PLACES

AMPSA - GIRONABUS som fidels als nostres principis i seguim innovant, Adquirim un nou autocar MERCEDES INTOURO de 65 places per a tot tipus de recorreguts. Prioritzem la seguretat i confort dels nostres passatgers, apostant per a reduïr el consum d'emissions.
 

14
ABRIL
2021

NOU AUTOCAR DE 37 PLACES

AMPSA - GIRONABUS incorpora un nou autocar, marca OTOKAR, model NAVIGO MEGA, de 37 places, amb motor Cummins, i perfectament equipat amb tots els dispositius de seguretat i qualitat. És el segon autocar d'aquest model que s'incorpora aquest 2021.